Havehegn

Et hegn til haven, kan have mange fordele. Det er praktisk i forhold til at indhegne grunden, og kan f.eks være med til at skabe læ, hyggekroge og bruges rent dekorativt.  Det er vigtigt at du vælger det hegn til haven som passer til dine behov, samt det hegn som passer bedst æstetikken på resten af din grund. Et hegn er et godt alternativ til en hæk, især på nybyggede områder, hvor det kræver flere år før hækken har vokset sig stor.

Vælg det rigtige materiale til dit havehegn 

Når du har fundet ud af hvilken type havehegn du ønsker, samt har fundet den rigtige placering. Er det vigtigt at du ligeledes vælger det rigtige materiale. Ønsker du et mere naturligt hegn, anbefaler vi et raftehegn, som giver god afskærmning. Ulempen ved et hegn i træ er at det kræver vedligeholdelse, i modsætning til hegn i metal eller plasthegn.

Herunder ser du vores 3 forskellige typer af hegn.

Få et tilbud på hegn til haven

Du er velkommen til at ringe til os og snakke om dine ønsker til hegn til haven. På telefonen kan vi fortælle mere om vores forskellige typer af hegn og guide dig hen imod den rigtige løsning for dig. Når du fortæller os om dit projekt, kan vi også give dig et prisoverslag på levering og opsætning af dit hegn, som selvfølgelig er helt uforpligtende. Du kan også finde mere information om priser i vores katalog